Mie mi-a placut intotdeauna orezul cu fructe de mare destul de mult, desi nu e atat de onctuos ca o paella. E mai potrivit poate pentru o dieta, parca e mai usurel. Ingrediente: • Fructe de mare diverse • O cana de orez • O ceapa • Sare, piper Intr-o tigaie non-aderenta, calim fructele de mare decongelate. Acestea lasa destula apa, asa ca scurgem mereu apa, pentru ca nu vrem sa le fierbem, ci doar sa le calim. Apoi le scoatem din tigaie si in aceiasi tigaie calim putin, in unt, ceapa taiata marunt. Adaugam apoi sare (eventual si piper) si orezul si le mai lasam putin amestecand mereu. Acum urmeaza partea cea mai plictisitoare pentru ca trebuie sa pazim orezul, adaugand treptat apa si amestecand mereu. In total se folosesc cam 2 cani de apa si dureaza cam 15 minute. Spre sfarsit adaugam si fructele de mare si oprim focul. Punem capacul si lasam inca 10 minute sa se amestece aromele. Servim orezul cu fructe de mare simplu sau cu sos de soia. S-aveti pofta!