Strudel cu dovleac

|Bucatar Maniac |
Strudel cu dovleac

Ingrediente:
500 de grame de aluat de foietaj
500 de grame de miez de dovleac
3 linguri rase de zahar
2 linguri rase de gris
putina scortisoara praf
un galbenus de ou
putin ulei pentru uns tava

Am folosit aluat de foietaj congelat, gata preparat, din comert.  Miezul de dovleac se da prin razatoarea mare si se amesteca cu zaharul si grisul. Se lasa sa stea, acoperit, in frigider, pana se dezgheata aluatul. 

  

Dam drumul la cuptor, la foc mic. Taiem foaia de aluat in bucati patrate (cat de mari doriti). Pe mijloc, crestati cu cutitul cateva crapaturi. Asezati in patratul de aluat, cata umplutura incape. Impaturati bine, sa nu se desfaca. Asezati in tava cu taieturile in sus. Daca va mai ramane umplutura, puteti sa o pastrati in congelator pana data viitoare.

 

 

 

Ungeti placintele cu galbenus de ou si introduceti-le in cuptor la foc mic pentru aproximativ 20 de minute sau pana devin aurii. 100 de grame de strudel cu dovleac contine: 325 calorii, 8,3 g proteine, 14, 3 g lipide, 31,4 g carbohidrati.

 

Tips: Dovleacul se poate inlocui cu mere si, folosind acelasi mod de preparare, veti obtine… strudel cu mere. 

Pofta buna!

 

Distribuie articolul pe:

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: