Ingredientele pentru supa de usturoi cu fasole verde sunt pentru opt portii, dar in conditiile in care o farfurie cu supa nu are decat 100 de calorii, suplimentul este chiar recomandat. Ca sa pregatesti supa de usturoi cu fasole verde ai nevoie de cinci-sase catei de usturoi, doua linguri cu ulei de masline, o ceapa mica, trei cartofi, un cub de concentrat de supa de pui, 250 de grame de fasole verde (congelata), o lingura de iaurt, patrunjel verde, sare, piper. Intr-o tigaie pentru prajit pune uleiul si caleste usturoiul, taiat in felii foarte fine. Adauga ceapa tocata marunt. Pune doi litri de apa pe foc, adauga cubul de concentrat de supa de pui (dar merge si fara), si cand clocoteste, rastoarna ceapa si usturoiul calite, cu tot cu sosul din tigaie. Pune cartofii taiati in cuburi, acopera si lasa supa sa fiarba circa 15-20 de minute. Cand cartofii sunt facuti potriveste de sare si piper si adauga fasolea verde. Pastreaza o mana de fasole pentru final. Dupe ce supa incepe sa clocoteasca din nou mai las-o pe foc inca cinci minute. Cu un blender vertical transforma supa in crema. Daca mai este necesar, adauga apa si potriveste de sare si piper. Adauga in supa o lingura de iaurt. Pune supa din nou pe foc si adauga pastaile de fasole pastrate, intregi. Lasa totul sa clocoteasca cateva minute. Pune patrunjel si gata! Supa de usturoi cu fasole verde poate fi savurata!