Ceva mai bun nu exista. Trebuie sa incerci aceasta tarta cu prune pentru ca este un adevarat regal. Greu de imaginat ceva mai bun si mai simplu. Ca sa o faci ai nevoie de un kilogram de prune, patru linguri cu zahar brun, plus inca doua pentru topping, patru linguri cu varf cu faina, un paharel mic cu lichior de fructe, trei linguri cu varf de fulgi de ovaz (sau alte cereale), trei linguri cu fulgi de migdale, 100 de grame de unt. Spala prunele si scoate-le samburii, taie jumatatile de prune in doua, pune-le intr-un vas neaderent, adauga patru linguri cu zahar si lichiorul si amesteca totul bine. Pune intr-un vas faina, doua linguri cu zahar, fulgii de migdale si cerealele. Adauga un praf de sare si arome (scotisoara). Amesteca. Adauga untul moale si, cu mana sau cu o furculita, omogenizeaza bine totul pana rezulta un amestec sfaramicios. Aseaza toppingul peste prune in strat cat mai uniform. Coace tarta cu prune, la foc mic, pentru 30-40 de minute. Mirosul o sa-ti spuna cand este gata. Serveste tarta de prune simpla, rece, sau alaturi de inghetata de vanilie.