Avem o colectie intreaga de retete de pizza, toate speciale. Mai adaugam una: pizza cu creveti, sparanghel si sos alb. Eleganta si rafinata, dar usor de facut, sanatoasa si gustoasa. Ca sa faci pizza cu creveti sparanghe si sos alb ai nevoie de un blat de pizza, doua bile de mozzarella, o cana de lapte, doua linguri de smantana, o lingura de faina, sare si piper, 200 de grame de creveti. Iti mai trebuie vreo zece fire de sparanghel si un ardei rosu, trei linguri cu parmezan ras, trei linguri cu ulei si o nuca de unt. Incepe prin a face sosul. Topeste untul, adauga faina si amesteca usor. Adauga laptele si lasa sosul sa fiarba cateva minute amestecand ca sa nu faca cocoloase. Cand este legat da-l deoparte sa se raceasca. Potriveste de sare si piper. Dupe ca s-a racit pune smantana si amesteca. Taie ardeiul in fasii. Caleste creveti intr-o lingura de ulei. Cand sunt rumeniti, pune-i pe un servet absorbant, ca sa scapi de uleiul in exces. Intinde blatul intr-o tava unsa cu putin ulei. Intinde peste blat sosul alb. Pune mottarella taiata in felii. Aseaza uniform crevetii, firele de sparanghel si ardeiul rosu. Presara parmezan si piper. Coace pizza cu creveti, sparanghel si sos alb, in cuptorul bine incins pentru 30-40 de minute, la foc moale. Serveste pizza cu creveti, sparanghel si sos alb calda, nu fierbinte. Nu este doar absolut delicioasa, dar este si foarte frumoasa!