Uneori cele mai simple solutii sunt si cele mai bune. Testate de generatii intregi de mame si bunici, le-am adunat intr-un top 3 trucuri care te salveaza in bucatarie. Primul truc te scoate din incurcatura atunci cand te trezesti cu mici bucatele de coaja de ou, care pica fix in recipientul in care ai asezat galbenusul si albusul. De cate ori nu ai incercat sa pescuiesti de acolo coaja sparta? Si cat ti-a luat pana ai reusit? Data viitoare umezeste-ti degetul in putina apa, inainte de a pleca la pescuit de coji de ou. Le vei prinde imediat. Un alt truc invatat de la bunica are in vizor fisticul. Imi place de mor dar pana il decojesc ma apuca seara. Fisticul e prea bun si prea scump ca sa arunc tot ce nu pot decoji, asa ca am aflat cum sa-l deschid. Pare ireal dar functioneaza de minune. Ia o jumatate de coaja de fistic, cauta chiar si cea mai mica deschizatura in coaja care nu vrea sa se sparga, infige-o acolo si apoi rasuceste-o ca pe o cheie. In curand vei avea produsul dorit in mana. Nu stiu altii cum sunt dar eu am o mare problema cu vasele, dupa ce gatesc in ele. Cu alte cuvine, le ard. Toti stim cat costa niste oale si stim la fel de bine cat de dificil este sa le facem sa arate ca noi. Le-am frecat frenetic cu toate produsele care promit stralucire si curatare instant, nici un rezultat. Care e solutia cea mai eficienta ? Am aflat-o de la doamna care face curatenie pe etaj. Pulverizeaza spray de curatat cuptorul pe oale, lasa-le asa cateva ore si apoi spala-le. Vor arata ca noi. Acesta a fost top 3 trucuri care te salveaza in bucatarie. Sigur mai ai si tu altele, spune-ne despre ele!