Reteta trimisa de Minciunica Ingredientele pentru paste cu ton: – o punga de paste fussili ( forma contribuie la aspectul estetic) – un borcan de bulion, facut din rosii de la bunica ( se accepta si bunica proprietarilor de hipermarket) – o bucata de branza Pecorino ( o gasiti la Carrefour, chiar eu i-am rugat sa o aduca pentru ca in Romania nu o gasisem nicaieri) -o conserva de ton Ei bine, nu va grabiti sa ma acuzati ca nu scriu cantitatile ca doar la retete inventate, ar fi culmea sa fiu si stricta! Mod de de preparare: In continuare, fierbeti fussili in apa fiarta in prealabil in timp ce mai fierbeti amestecul dintre bulion, tonul maruntit si branza rasa pana se obtine o pasta omogena, asemanatoare ca textura pate-ului. Dupa 10 minute de fierbere, strecurati pastele si adaugati-le sosului, lasand sa mai fiarba un minut. Se servesc calde, se mai adauga branza rasa peste pentru aspect, putin busuioc pentru aroma si uite asa, avem un happy-end pentru un pranz sanatos si copios. Si mi-am luat branza-n mana si v-am urat "Pofta Buna"!