Paste cu ton

|dietetik |
Paste cu ton

Reteta trimisa de Minciunica

Ingredientele pentru paste cu ton:

– o punga de paste fussili ( forma contribuie la aspectul estetic)

– un borcan de bulion, facut din rosii de la bunica ( se accepta si bunica proprietarilor de hipermarket)

– o bucata de branza Pecorino ( o gasiti la Carrefour, chiar eu i-am rugat sa o aduca pentru ca in Romania nu o gasisem nicaieri)

-o conserva de ton

Ei bine, nu va grabiti sa ma acuzati ca nu scriu cantitatile ca doar la retete inventate, ar fi culmea sa fiu si stricta!

Mod de de preparare: In continuare, fierbeti fussili in apa fiarta in prealabil in timp ce mai fierbeti amestecul dintre bulion, tonul maruntit si branza rasa pana se obtine o pasta omogena, asemanatoare ca textura pate-ului. Dupa 10 minute de fierbere, strecurati pastele si adaugati-le sosului, lasand sa mai fiarba un minut.

Se servesc calde, se mai adauga branza rasa peste pentru aspect, putin busuioc pentru aroma si uite asa, avem un happy-end pentru un pranz sanatos si copios. Si mi-am luat branza-n mana si v-am urat "Pofta Buna"!

Distribuie articolul pe:

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: