Dieta angajatilor la control

Dieta angajatilor la control

Ce mananci la job ? Intreb pentru ca in Marea Britanie, angajatii din companii s-ar putea trezi cu o “politie a alimentelor”. Dieta angajatilor la control va fi luata si asta din cauza ca multi dintre cei care lucreaza in mediul privat, cer deseori zile libere din motive de sanatate.


Un studiu citat de The Telegraph arata ca in orice moment al anului, 3 la suta dintre angajati sunt in concediu medical din cauza alimentatiei proaste. Asadar dieta angajatilor va fi luata la control. Acest lucru presupune supravegherea dietei angajatilor si monitorizarea meniurilor cantinelor situate in sau in apropierea marilor companii.


Nici pachetelul nu scapa de control."Politistii alimentari" vor supraveghea si mancarea adusa de acasa de angajati, astfel incat acestia sa se incadreze intr-un anumit numar de calorii.


Chiar, cand mananci pachetelul luat la job? Ajung de multe ori sa il uit in rucsac, sa il pierd prin frigider sau sa ma trezesc acasa cu el dupa ce l-am plimbat toata ziua prin oras.


Te-ai intrebat cat de repede ti se strica pachetelul ? Specialistii britanici sustin ca de cele mai multe ori pachetelul cu mancare se strica inainte sa fie devorat.


S-a ajuns la aceasta concluzie dupa o analiza profunda a peste sapte sute de astfel de pachetele. Cercetatorii au descoperit ca cele mai multe au devenit adevarate bombe biologice pentru consumatori, asta dupa ce s-au incalzit excesiv pana la ora pranzului.


Asadar, puneti pachetelul intr-un frigider si nu il lasati in geanta daca nu vreti sa va periclitati sanatatea.


Studiul a fost realizat in noua institutii prescolare, unde a fost masurata temperatura sanvisurilor, a iaurturilor si a altor alimente perisabile.


Rezultatul ? 97% dintre alimentele care contineau carne, 99% dintre produsele lactate si acelasi procent din legume erau pastrate la temperaturi nesigure.