Wolfgang Puck, bucatarul care pregateste meniul de la Oscaruri, in fiecare an de 18 ani incoace a inclus in meniul acestui an mamaliga si parmezan ras. daca anul trecut meniul a fost foarte sarac in calorii, anul acesta bucatarul sef a avertizat pe toata luma ca preparatele sunt extrem de bogate in calorii. Pe langa mamalica si branza, acesta a mai adauga si macaroane cu branza, placinta cu pui, costite inabusite si preparate cu somon afumat, scrie Reuters. Bucatarul-sef de origine austriaca Wolfgang Puck a mai pregatit cotlete de miel cu otet de menta si coriandru, homar chinezesc cu sos de curry si ghimbir, multe tipuri de paste si orez cu trufe negre, dar si sfecla rosie in unt de fistic, creme de fructe si valuri de sampanie. Petrecerea are 1.500 de invitati, iar preparatele pretentioase vor fi servite intr-un decor pe masura. Sala a fost decorata cu flori rosii si 1.400 de siraguri de cristale Swarowski.