Acesta este un mod perfect de a manca peste. Reteta de peste in crusta de paine este cu totul speciala si foarte gustoasa. Ca sa faci peste in crusta de paine ai nevoie de doua linguri de ulei. Doua felii groase de paine si doua linguri de fulgi de porumb simpli, coaja de la o lamaie, o legatura mica de patrunjel, 16 rosii cherry si patru bucati de file de peste alb. Mai ai nevoie de o bucatica de unt, cat o nuca, sare si piper si doua linguri cu suc de lamaie. Miezul feliilor de paine se faramiteaza. Adauga fulgii de porumb si amesteca totul cu mana, maruntind fulgii de porumb, adauga coaja de lamaie si patrunjelul tocat foarte marunt. Adauga in acest amestec untul topit si amesteca usor. Pune sare si piper. Pune in tava bucatile de peste. Pune sare si piper. Cu mana aseaza din amestecul preparat peste fiecare bucata de peste, egal. Pune in tava rosiile. Uleiul se amesteca cu sucul de lamaie si cu doua-trei linguri de apa. Pune sosul in tava si da totul la cuptor, la foc potrivit pentru 30 de minute. In ultimele cinci minute da focul mai tare pentru ca crusta de paine sa se rumeneasca frumos. Serveste pestele in crusta de paine impreuna cu rosiile coapte si o mare salata verde simpla.