Salata rosie cu pui si otet balsamic

|Bucatar Maniac |
Salata rosie cu pui si otet balsamic

Se intampla de multe ori sa imi ramana bucati de pui facut pe gratar sau la cuptor. Ei bine, aceste bucatele nu se arunca pentru ca sunt perfecte, a doua zi pentru o salata ca aceasta pe care am facut-o pentru voi astazi.  Am mai folosit niste salata rosie, niste rosii si alte cateva ingrediente si am obtinut o salata delicioasa care poate foarte bine sa tina loc de o masa.

Ingrediente:
5 frunze de salata rosie Lollo
5-6 rosii chery de diferite culori
100 g de carne de pui la gratar
o lingura de otet balsamic
o lingurita de hrean ras
sare, piper dupa gust
o lingurita de ulei de masline

Frunzele de salata trebuie sa fie proaspete si spalate foarte bine, sub jet de apa rece, bucata cu bucata. De asemenea, trebuie scurse foarte bine de apa. Le rupem in bucati mari si le asezam intr-un vas. Adaugam felii subtiri de carne gatita (in prealabil). Apoi, taiem rosiile cherry in jumatate sau in sferturi si le punem si pe ele in vas. Mai adaugam si o lingurita de hrean, sau mai mult, dupa cum va place. Stropim cu otet balsamic si ulei de masline, apoi asezonam cu sare si piper dupa gust. Lasam salata 5 minute, pentru ca gusturile sa se intrepatrunda, apoi o servim imediat.

100 de g de salata rosie cu pui si otet balsamic contine: 81 calorii, 23 g  proteine, 2 g lipide si 13 g carbohidrati

Pofta buna!

Distribuie articolul pe: