Vorbeam pe aici, zilele trecute despre apa cu arome. Si mai vorbeam despre necesitatea unei corecte si intense hidratari, necesara pentru pastrarea sanatatii. Si, in ajutorul tau, am venit mereu fie cu idei si solutii, fie cu sfaturi. Ai o tavita pentru facut cuburi de gheata? Folosesti cuburi de gheata? In apa, in ceai, in cafeaua cu frisca? Iata cateva idei. Pozele vorbesc de la sine! Facem cateva completari: – poti sa folosesti orice fel de fructe. De la capsuni si zmeura, pana la afine, de la lime si portocale pana la mere si caise. – adauga menta. Striveste usor cu latul unui cutit inainte frunzele de menta, pentru ca aroma lor sa se imprastie. Poti sa pui si piper si scortisoara. – foloseste flori: musetei, levantica, petale de trandafir. – combina: adauga cateva picaturi de suc de lamaie in apa pentru cuburi de gheata, coaja de lamaie, coaja de portocala. Poti sa adaugi chiar putina miere in apa pentru cuburi. – pune bucatele de cotoare de telina, rondele de castraveti sau masline. Fiecare in parte merge la un anume fel de bautura. Efectul este cu totul si cu totul special. Bauturi reci si vreme cu soare sa aveti!