Va propun o salata usoara, exotica, gustoasa si sanatoasa. Salata de andive cu ton este numele ei, gustul il descoperiti cand va asezati la masa. Andivele sunt foarte bune pentru sanatate, contin vitaminele A, C si zinc, toate mereu necesare organismului, iartonul este unul din pestii hranitori si deliciosi. Ca sa faci salata de andive cu ton ai nevoie de doua andive, 50 de grame de ton din conserva, 50 de grame de porumb fiert, 100 mililitri de iaurt light, ceapa verde, sare, piper dupa gust, o lingura ulei de masline extravirgin si putin otet. Am desprins andivele frunza cu frunza si le-am lasat jumatate de ora in apa cu putin otet. In acest fel, ele isi vor pierde acel gust putin amar. Am pastrat cateva frunze mari si frumoase, iar pe restul le-am rupt bucati mici. Am pus bucatelele intr-un vas si le-am amestecat cu porumb, ton, iaurt, ceapa verde si ulei de masline. Am asezonat cu sare si piper. Am umplut frunzele de andive pe care le-am pastrat cu salata obtinuta. Le-am servit pe un platou simplu. 100 de grame de salata de andive cu ton contine: 85 calorii, 4,7 de grame de proteine, 3,2 grame de lipide, 7,4 grame de carbohidrati!