Sufleu de peste este un fel delicat si special. Un mic rasfat pe care il poti face la tine acasa fara nici un fel de probleme in ceea ce priveste reusita. Sufleu de peste inseamna bucati suculente de peste intr-o textura pufoasa. Ca sa faci sufleu de peste ai nevoie de 400 de grame de file de peste alb, 30 de grame de unt, 200 de grame de branza (feta mai putin sarata este excelenta), patru oua, piper, cimbru uscat, doua lingurite de suc de lamaie. Pune pestele in apa (sau lapte) care fierbe, si lasa-l cinci minute. Scoate-l, lasa-l sa se raceasca, apoi taie-l in bucatele mici. Bate galbenusurile, adauga branza rasa si untul topit. Amesteca totul bine cu mixerul pana se omogenizeaza. Adauga piper si cimbru si amesteca. Bate albusurile cu doua lingurite de suc de lamaie, pana se fac o spuma, tare si compacta. Incet, ca sa nu se lase compozitia de branza, adauga pestele taiat si amesteca usor cu o spatula. Adauga, la final albusul si omogenizeaza incet, cu doar doua-trei miscari. Rastoarna compozitia intr-un vas inalt, tremorezistent sau in mai multe vase mici. Presara deasupra cascaval ras si coace sufleul in cuptorul incins, 30 de minute. Inchide cuptorul si lasa sufleul sa se raceasca incet in cuptor, fara sa deschizi usa, ca sa nu se lase. Serveste caldut, simplu cu salata sau cu sos alb de smantana ori cu sos picant de rosii.