Muschiul de vitel este o carne foarte slaba, iar muschiul este una din cele mai delicioase parti. Timpul de preparare este foarte scurt, iar carnea isi pastreaza toate proprietatile nutritive pentru ca este procesata termic, doar pentru putin timp. Ingrediente pentru muschi de vitel 300 g muschi de vitel 200 g felii de sfecla rosie fiarta 1 lingurita de hrean ras 50 de g porumb dulce fiert Sare, piper O lingura de ulei de masline Mo de preparare muschi de vitel Preparam salata cu hrean sfecla si porumb. O asezonam cu sare si piper. Muschiul de vitel il taiem felii groase de 1,5- 2 cm, pe care le ungem cu putin ulei de masline extravirgin. Punem feliile pe gratarul incins si le lasam 30 de secunde pe fiecare parte, daca vrem mai putin facuta, sau un minut pe o parte si 30 de secunde pe cealalta. In nici un caz nu lasati mai mult, pentru carnea va deveni elastica, seaca si greu de mestecat. La final, asezonam feliile, le punem pe farfurie impreuna cu salata si servim cat este inca cald. Pofta buna! 100 de g de muschi de vitel cu salata de sfecla si porumb fiert contin: 165 calorii, 30 g proteine, 8 g lipide si 7,2 g carbohidrati