Multa lume pregateste chec aperitiv, este deja o reteta obisnuita pe la petreceri in familie. Aceasta este insa putin diferita, adaptata usor pentru a fi mai prietenoasa pentru silueta, in conditiile in care nu-l mancati pe tot odata. Nu tebuie sa ne lasam inselati de denumirea de chec, nu este vorba de un dulce, ci de un aperitiv cat se poate de serios. Ingrediente chec aperitiv cu curcan: 100gr faina integrala si cu seminte 150gr sunca slaba de curcan 100gr cascaval 1 ou 100gr masline naturale 3 oua 1 plic de praf de copt 100 gr iaurt slab Sare, piper, condimente dupa preferinte Mod de preparare chec aperitiv cu curcan Toate ingredientele se taie marunt si se amesteca cu faina si praful de copt. Punem compozitia intr-o tava nu prea mare de chec, in care am pus in prealabil hartie de copt. Lasam la cuptor cam o ora, la foc potrivit pana cand se coloreaza frumos si iese scobitoarea curata. Se serveste rece –e numai buna de luat la servici!