Spanac baby calit

Spanac baby calit

Am gasit spanac baby si in piata, si la supermarket, varsat, il poti alege dupa pofta inimii, iar alternativ, se gaseste si din cel ambalat la punga, mai scump desigur dar atent selectionat. Pentru ca mai avem doar cateva zile de post, sa profitam de aceasta retetasaraca in calorii, carbohidrati, grasimi saturate si sodiu; in schimb este bogata in calciu si potasiu.

Ingrediente spanac baby calit

– doua lingurite de ulei de susan,

– o lingura de seminte de susan,

– doua capatani de usturoi, tocat,

-doua lingurite de ghimbir, tocat

– 300 de grame baby spanac

– doua lingurite de otet

– o lingura de mustar (cu putina sare).

Mod de preparare spanac baby calit

Toarna intr-un vas uleiul de susan, adauga semintele, usturoiul si ghimbirul. Amesteca timp de 30 de secunde. Adauga spanacul si amesteca pentru 2 minute. Ia vasul de pe foc. Adauga crema de mustar si otetul de orez.
Serveste imediat!

Valori nutritinale spanac baby calit

O portie are: 102 calorii, 7 grame grasimi (1 gram grasimi saturate, 3 grame grasimi monosaturate), 0 mg colesterol, 7 grame carbohidrati, 5 grame proteine, 4 grame fibre, 195 mg sodiu, 732 mg potasiu. Ingrendientele sunt pentru doua portii.

 

Pofta buna!