Cartofi rumeniti cu cas dulce

Cartofi rumeniti cu cas dulce

Dupa sarbatorile de primavara si excesele culinare inevitabile  poate simtim nevoia sa mancam ceva mai de primavara dar suficient de consistent ca sa ne tina energici pentru o zi intreaga de munca. Asa ca va propun o reteta simpla, gustoasa si savuroasa.

Ingrediente cartofi rumeniti cu cas dulce:

-3 cartofi fierti in coaja

-1 legatura de ridichi cu tot cu frunze

-2 fire de ceapa verde

-50 g cas

-50 g piept de porc crud afumat

-cateva fire de marar

-dressing din ulei de masline, otet balsamic, sare si piper

Mod de prearare cartofi rumeniti cu cas dulce:

Cartofii fierti in coaja i-am taiat rondele, i-am stropit cu putin ulei de masline si i-am asezat pe gratarul incins cateva minute  doar cat sa primeasca acele dungi de gratar. Restul ingredientelor le-am taiat cubulete sau julien- voi faceti cum va place. Mararul l-am taiat marunt, am amestecat totul si am stropit cu un dressing facut rapid din putin ulei de masline, putin otet balsamic, si sare si piper, totul dupa gust!

 100 de grame de salata de cartofi rumeniti la gratar cu cruditati si cas dulce contine 284 calorii, 17 g proteine, 18 g lipide si 11 g carbohidrati.

Pofta buna!