Avem pofta de ceva exotic, care sa se potriveasca cu nou venita vara, cu culorile vii, si care sa ne aduca pe masa senzatia de vacanta. La puiul exotic puteti asorta un delicios cocktail Dietetik. Ingrediente pui exotic – 1 lingurita paprika – 1 lingurita pudra de usturoi – 1 lingurita pudra de ceapa – 1 lingurita patrunjel uscat – ½ lingurita oregano uscat – 1 lingurita sare – 1 lingurita piper – 2 piepti de pui fara piele si fara os taiati in jumatati – 1 lingurita sos picant – ¼ cana pasta de tomate – ¾ cana suc proaspat de grepfriut – 1 cana de pesmet – 1 portocala coapta, fara sambure si feliata. Mod de preparare pui exotic Intr-un vas mare amestecati paprika, pudra de ceapa, pudra de usturoi, patrunjelul, oregano, sarea si piperul. Puneti bucatile de piept de pui in castronul de condiment si amestecati bine. In alt vas, amestecat ipasta de tomate, sosul picant si doar ¼ cana suc de grepfrut rosu. Turnati aceasta compozitie peste pui. Fiecare bucata de pui se da prin pesmet si se pune in tava. Feliile de nectarine se aseaza pe marginea tavii. Puneti la cuptorull preincalzit la 200 de grade, timp de 15 minute, apoi intoarceti puiul pe cealalta parte si turnati restul de suc de grepfrut pe deasupra. Lasati la cuptor inca 15 minute. Pofta buna la pui exotic!