Ne gandeam in dimineata asta la o salata buna de pepene cu branza pe care am facut-o anul trecut. Inca nu e sezonul pepenilor, in schimb este cel al capsunilor, asa ca ne-am gandit la o alta combinatie: salata de capsuni cu branza. Poate par idei neobisnuite, insa branza se serveste in mod traditional cu fructe, sa nu uitam, iar rezultatul este delicios. Ingrediente salata de capsuni cu branza: – 1 cana fulgi de migdale – 2 catei de usturoi taiati marunt – 1 lingurita de miere – 1 lingura mustar Dijon – ¼ cana otet de mere – 2 linguri otet balsamic – 2 linguri zahar – 4 linguri ulei – 1 salata verde – 15 capsuni taiate felii – 1 cana branza feta Mod de preparare salata de capsuni cu branza Intr-o tigaie, la foc mediu, gatiti fulgii de migdale pana cand sunt aurii, dupa care dati tigaia la o parte si lasati sa se raceasca. Intr-un vas pregatiti dressing-ul, mixand usturoiul, mierea, mustarul, otetul, zaharul si uleiul. Intr-un vas mare puneti fulgii de migdale, salata, capsunile si branza feta, peste care adaugati dressing-ul si amestecati bine. Portii: 10 Calorii: 376; Grasimi 34,4 g; Colesterol: 22 mg; Sodiu: 302 g; Carbohidrati:11,8 g; Fibre: 2.7 g; Proteine 7.3 g. Pofta buna la salata de capsuni cu branza!