Ingrediente pentru 4 portii de mousse de iaurt cu capsuni -8 lamai, -50 grame de zahar, -1 lingura cu amidon alimentar, -150 ml de smantana dulce, -1/2 de lingura cu zahar pudra, -150 ml iaurt cu aroma de vanilie. – 10 capsuni Mod de preparare mousse de iaurt cu capsuni Se spala lamaile, iar la fiecare capat se taie cate o felie pentru ca lamaile sa stea in picioare, dupa care se scobeste cu grija fructul, folosindu-se o lingura. Pulpa a doua lamai se taie in cuburi mici, pastrandu-se sucul. Lamaia taiata in cubulete si sucul se amesteca cu zaharul. Se amesteca un pic de suc cu amidonul. Sucul ramas impreuna cu bucatile de lamaie se dau in clocot apoi se toarna deasupra amidonul dizolvat. Crema se da o singura data in clocot, se pune intr-un vas si se baga la frigider. Se bate smantana pana se obtine o spuma tare, se pune putin deoparte. Smantana care ramane se toana peste amestecul de lamaie impreuna cu iaurtul.Se pune crema in lamai si se baga la frigider, unde vor sta timp de o ora. Deasupra se pune cate un pic din smantana ramasa si se decoreaza cu frunze de menta. Valoarea nutritiva O portie are: 210 kcal, 3 grame proteine, 13 grame grasimi, 21 grame carbohidrati. Pofta buna!