Salata cu paste culorate este o reteta foarte simpla si satioasa, asa cum imi place mie. Nu stiu cine are chef sa stea prea mult prin bucatarie, mai ales ca acum e vara si ne-am dori sa ne petrecem timpul liber pe la terase, prin parc, la munte si la mare. Cum se face salata cu paste colorate? Ingrediente: – o punga de paste colorate; – ulei de masline; – 2 oua fierte; – masline negre sau verzi, cum ne plac mai mult; – patrunjel; – o felie de branza semiveche sau veche; – 2-3 fire de ceapa verde; – cateva rosii cherry; – lamaie sau putin otet balsamic (optional). Se fierb pastele, nu foarte mult ca sa nu se inmoaie si sa se sfarame atunci cand le amestecam. Le punem intr-un bol, le amestecam cu uleiul de masline, ouale taiate cuburi, ceapa verde taiata si ea nu foarte marunt, o mana de masline, rondele sau intregi, rosiile cherry taiate pe jumatate, branza, rasa sau cubulete, si patrunjelul tocat marunt. Daca va place mai acra, puteti sa stoarceti putina lamaie sau sa puneti putin otet balsamic. Eu o prefer fara. La aceasta salata puteti sa adaugati si broccoli, fasole verde, castravete, rosii uscate sau ardei gras. Pofta buna!