Va invit sa pregatim o reteta delicioasa, usor de facut si cu multe proteine. Aripioarele de pui sunt foarte gustoase daca le condimentam si le gatim asa cum trebuie. Le putem servi langa o salata de cruditati si ne vor asigura cantitatea de energeie de care avem nevoie pentru intreaga zi. Ingrediente: 500 g aripioare de pui putin ulei de masline putina miere putin otet balsamic seminte de susan usturoi praf putin turmeric (pentru culoare) ghimbir macinat sare, piper si chimion macinat Cu vreo doua ore inainte de a le gati, am condimentat bine arippioarele cu tot ceea ce v-am insirat mai sus. Le-am pus apoi intr-o tava antiaderenta si le-am dat la cuptor la 160 de grade C pentru 45 de minute sau pana cand au devenit aurii. Vor deveni lipicioase, picante si delicioase. Desigur, sunteti liberi sa adaugati ce condimente va plac. Dupa ce le-am scos din cuptor am presarat deasupra ierburi proaspete din cultura proprie (chives si putina salvie). 100 de g de aripioare lipicioase la cuptor contin: 285 de calorii, 27 g proteine, 16 g lipide, 0 g carbohidrati. Pofta buna!