Desi a nascut de doua ori, Jessica Alba a afisat mereu un trup de invidiat, reusind sa slabeasca rapid dupa ambele nasteri, astfel ca paparazzii nu prea au avut ce comenta. Pentru a se mentine in forma, Jessica Alba mananca sanatos, putin si face sport regulat, cam 90 de minute de 4 ori pe saptamana sau 45 de minute in fiecare zi. Ea a declarat in nenumarate interviuri ca pentru a-si mentine silueata dupa nastere a purtat un corset dublu timp de trei luni, atat ziua cat si noaptea, lucru care nu a fost prea simplu, insa a meritat. Daca va intrebati cum se mentine mereu in forma, iata mai jos cateva dintre secretele ei: 1. Mananca foarte putina paine si sare peste deserturi; 2. La iesirile in oras la masa mananca doar jumatate de portie; 3. Mananca alimente simple, carne slaba fripta sau fiarta, multe fructe si legume; 4. In perioada in care simte ca trebuie sa mai dea din kilograme jos, nu mananca deloc alimente albe (orez alb, zahar, faina); 5. Bea multa apa; 6. Face sport. Jessica Alba a marturisit ca uneori isi satisface pofta de ceva bun, desi acel ceva bun ingrasa, sfatuind pe oricine care tine cura de slabire sa nu se priveze de aceste mici placeri din cand in cand, pentru a evita frustrarile. Cum arata meniul Jessicai Alba? Micul dejun: – fulgi de ovaz cu fructe de padure; sau – omleta din trei albusuri de ou, plus o salata; sau – omleta normala din 3 oua cu legume; Gustare intre mese: – iaurt grecesc; sau – un smoothie cu telina, mere, ghimbir, castraveti si suc de lamaie; Pranzul: – Salata cu 170 de grame de piept de pui sau peste (somon, ton); Cina (8 p.m.): – legume fierte sau in salata cu o friptura de 170 grame de vita, pui sau de peste. sau – cativa cartofi fierti cu salata verde si o friptura de 170 de grame de vita, pui sau peste; sau – cateva felii de branza, masline si friptura de 170 de grame de vita, pui sau peste. Intre mese, Jessica Alba mai mananca popcorn si migdale (fara sare si ulei), fructe uscate, iaurt, ciocolata neagra, toate, bineinteles, in cantitati mici.