Daca va plac pastele si va place sa experimentati, incercati tagliatelle cu sparanghel, sunt foarte bune si sanatoase. Ingrediente: – o punga de tagliatelle; – 250 grame de sparanghel; – o cana de fasole verde; – 1 dovlecel; – parmezan; – ulei de masline; – 3 catei usturoi taiati marunt; – 4 linguri suc de lamaie; – busuioc sau patrunjel proaspat. Mod de preparare: Mai intai fierbeti pastele al dente cu putina sare, ca sa scapati de ele. Dupa ce ati terminat cu pastele, taiati sparanghelul si fasolea verde in bucati de 2-3 cm. De asemenea, taiati dovlecelul in felii subtiri. Sparanghelul si fasolea verde fierbeti-le 5 minute ca sa se inmoaie. Dupa ce terminati cu tocatul si fiertul, caliti usturoiul in ulei de masline vreo 30 de secunde, ca sa nu se arda, dup-aia adaugati celelalte legume si lasati-le sa se caleasca. La final adaugati zeama de lamaie, sarea si busuiocul. Amestecati toata aceasta combinatie cu pastele. Ornati cu parmezan. Pofta buna!