Pui cu pesto si rosii coapte

Pui cu pesto si rosii coapte
Puiul cu sos pesto si rosii coapte este o reteta cu care cu siguranta o sa va impresionati musafirii. Se face rapid, nu ingrasa si este foarte delicioasa. Singurul dezavantaj este ca trebuie sa cumparati tot felul de ingrediente pe care de obicei nu le aveti prin casa.
 
Ingrediente:
 
– 4 bucati de piept de pui dezosate si curatate de piele;
 
– 3 linguri de pesto;
 
– 85 g de mascarpone;
 
– 4 linguri ulei de masline;
 
– 100 g pesmet;
 
– o cana de rosii cherry;
 
– frunze de busuioc;
 
– seminte de pin.
 
Mod de preparare:
 
Crestati cu un cutit bucatile de piept de pui, astfel incat sa faceti un buzunar. In acest buzunar bagati o crema din mascarpone si pesto, pe care ati facut-0 in prealabil. Ungeti pieptii de pui cu ulei de masline si tavaliti-i prin pesmet si putina sare. Puneti pieptii intr-o tava unsa cu ulei, asezati rosiile cherry pe langa, stropiti cu ulei si bagati la cuptor pana se rumenesc. 
 
Lasati 20-25 de minute dupa care presarati semintele de pin. Mai lasati 2 minute in cuptor si gata. Ornati cu busuioc proaspat.
 
Pofta buna!
 
 
Reteta am gasit-o in GoodFood.