Nu vreau sa va invat cu prostii dar cred ca putem cateodata sa ne facem niste placeri vinovate, cum ar fi aceasta tarta cu nectarine care se poate gati extrem de usor si de rapid. Totul este sa nu o facem prea des si apoi sa compensam cu putin sport. Ingrediente: – 500 g aluat foietaj (NU foi de placinta) – 7-8 nectarine (sau cate incap) – putina faina – 4-5 linguri de zahar (sau dupa gust) Am pudrat masa cu faina. Am pudrat si aluatul ca sa nu se lipeasca. L-am intins cat s-a putut, adica de aproximativ 4-5 mm grosime si l-am aranjat intr-o tava rotunda. Am desfacut nectarinele (merge si cu piersici sau caise) si le-am taiat felii. Le-am asezat frumos peste aluat. Am presarat zahar tos si zahar vanilat peste fructe si putina faina (vreo 2 -3 lingurite), ca sa mai absoarba zeama lasata de ele. Am pus la cuptor la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 20-25 de minute. Este gata cand marginile se rumenesc frumos, iar zeama fructelor se transforma intr-un sos delicios. 100 de g de tarta cu nectarine contine: 240 calorii, 7,9 g proteine, 8 g lipide si 28 g carbohidrati. Pofta buna!