Zucchini la tigaie cu carnati si legume

Zucchini la tigaie cu carnati si legume

O alta mancare de toamna, foarte gustoasa si perfect de preparat chiar deasupra gratarului daca va place, este una usor de gatit, cu zucchini sau dovlecei autohtoni. Puteti sa folositi ce fel de legume va plac, ba chiar sa eliminati carnea daca nu va place.

Ingrediente:

– 1-2  dovlecei zucchini mici;

– 100 g carnati afumat;

– o jumatate de ardei gras rosu sau gogosar;

– Sare, si piper dupa gust;

– putin ulei.

Mod de preparare:

Spalam dovleceii si ii taiem rondele. Nu este nevoie sa ii curatam de coaja daca sunt mici si foarte tineri. Trebuie sa indepartam doar capetele.. Intr-o tigaie cu putin ulei, punem rondelele de dovlecei  la  si  adaugam ardeiul taiat felii, iar apoi cateva felii de  carnati, doar asa pentru gust.  Lasam totul pe foc cateva minute si amestecam constant, pentru ca aromele sa se patrunde uniform. Asezonam cu sare si piper dupa gust apoi servim imediat.

100 de g de Zucchini la tigaie cu carnati si legume contine: 146 calorii, 15 g proteine, 14 g lipide si 5 g carbohidrati.

Pofta buna!