Creveti la tigaie, cu usturoi si lamaie

Creveti la tigaie, cu usturoi si lamaie

Vreti sa faceti ceva bun, rapid, sanatos, care nu ingrasa? Incercati crevetii cu usturoi si lamaie. Sunt deliciosi.

Ingrediente:

– 500 grame de creveti fierti;
– 4-5 catei de usturoi zdrobiti si transformati in pasta;
– 3-4 linguri de ulei de masline sau, daca nu va e teama ca va ingrasati, 2-3 linguri de unt;
– suc de la o lamaie;
– sare si piper dupa gust;
– patrunjel.

Mod de preparare:

1. Puneti intr-o tigaie uleiul/untul si lasati-l sa se incinga.
2. Adaugati usturoiul si amestecati pentru vreo 30 de secunde, ca sa nu se arda.
3. Adaugati crevetii si rumeniti-i, asta dureaza cam 5-7 minute.
4. Intr-un bol amestecati sucul de lamaie, putina sare, patrunjel maruntit si putin usturoi.
5. Tavaliti crevetii prin acest sos.

Pofta buna!