Salata cu naut, parmezan si patrunjel

Salata cu naut, parmezan si patrunjel

Daca sunteti vegetarieni, atunci o sa iubiti salata cu naut si parmezan, este satioasa si foarte gustoasa. Daca tineti post, este simplu, nu mai adaugati parmezanul.

Ingrediente:

– o cana si jumatate de naut de la conserva;

– o mana de busuioc tocat marunt;

– o legatura de patrunjel;

– 2 linguri de suc de lamaie;

– 4 linguri de ulei de masline;

– 1 catel de usturoi pisat;

– un sfert de ceasca de parmezan ras;

– sare dupa gust.

Mod de preparare:

1. Inmuiati nautul si scurgeti-l bine de apa.

2. Amestecati nautul cu busuiocul, patrunjelul tocat, uleiul de masline, usturoiul pisat si sucul de lamaie.

3. Adaugati parmezanul si sarea si amesteca toate ingredientele.

Pofta buna!