O tocanita calda este cateodata tot ce ne putem dori dupa o zi de munca, asa ca va propun una care se face rapid si este foarte gustoasa. Daca va place puteti adauga si putin piept de pui. Ingrediente: – 2 cepe; – un ardei gras; – 1 morcov; – jumatate dintr-un dovleac mic; – 3-4 cartofi; – sare si piper dupa gust; – 2 lingurite de boia dulce; – putin ulei vegetal; – 2 cani de apa; pentru galuste: – un ou; – 50 de g de faina; – putina sare. Mod de preparare: Ceapa morcovul si ardeiul si dovlecelul taiate marunt se calesc in 2-3 linguri de ulei aproximativ 5 minute. Adaugam cartofii apoi adaugam 2 cani de apa. Condimentam cu sare si piper dupa gust si 2 lingurite de boia dulce si lasam totul sa fiarba la foc mic 20-25 de minute. La final facem un aluat dintr-un ou si faina cu putina sare si facem galuste mici care trebuie sa mai fiarba 3-4 minute 100 de g de tocanita de dovleac contine: 93 calorii, 2.3 g proteine, 3.9 g lipide si 11.2 g carbohidrati Pofta buna!