Cui nu-i plac aripile picante? Sa fim seriosi, sunt un deliciu care te face sa-ti lingi degetele si sa ceri in continuu portii secundare. Nutritiv vorbind, daca sunt facute la cuptor sunt numai bune, dar ce-ar fi sa gasim o alternativa vegana la fel de sanatoasa si gustoasa? Am insistat de multe ori asupra versatilitatii conopidei in bucatarie. Fie ca o pasam intr-o supa, o maruntim ca o alternativa la orez, o muram pentru iarna sau orice altceva facem cu ea, conopida nu ar trebui sa lipseasca de pe lista noastra de cumparaturi. Astazi, va propun o reteta cu care m-am tot jucat, adaugand sau reducand ingredientele. Varianta prezentata aici este cea mai simpla pe care am facut-o vreodata si nici nu ne batem capul prea tare sa o facem. O putem manca la cina ca o garnitura de exceptie pentru carne sau alte variante de proteine sau o putem rontai in timpul zilei cand avem nevoie de o gustare sanatoasa care sa ne satisfaca apetitul pentru cateva ore.