De cateva zile e soare, iar urmatoarea saptamana promite temperaturi trecute de 20 de grade. Ce sa mai? E vara in toata regula! Iar noi stim foarte bine care-i regula de aur a verii: hidratarea pe locul 1! Intre apa, limonada si ceaiuri reci, la un moment dat ne vom plictisi de optiuni, asa ca o idee strasnica ar fi sa dam aroma apei pe care o bem. Cu ce e diferita apa aromata de ceaiul rece? Pai, nu folosim exclusiv ierburi sau fructe uscate, ci legume si/sau fructe proaspete. In comert, nu vom gasi o alternativa serioasa, insa acasa putem sa ne delectam cat vrem cu apa aromata. Este mai saraca in calorii decat sucurile de orice fel, chiar si cele naturale, dar mai ales este exceptional de racoritoare si usor de pregatit. Procesul este simplu: intr-un litru de apa lasa felii de fructe/legume peste noapte la frigider. A doua zi, poti strecura sau nu fructele si servi cu gheata daca e prea cald afara. Cand vine vorba de arome, chiar avem de unde alege. Natura ne binecuvanteaza inca o data si ne pune la dispozitie oricare dintre urmatoarele arome sau chiar face combinatii intre ele dupa gustul nostru: Castraveti Lamaie (galbena sau verde) Pepene (rosu sau galben) Citrice Lavanda Capsuni Ghimbir Cirese Kiwi Menta, busuioc, rozmarin Combinatii incercate si recomandate: Lamaie, castravete si menta Cirese si lamai verzi Capsuni si busuioc Castravete si rozmarin Portocala, ghimbir si lamaie verde Tu ce-ai mai incercat si ti-a placut?