Salata asta de paste te duce cu gandul la primavara, dar este perfecta de mancat si vara. E hranitoare, contine legume si putina dulceata data de piersici. Un pont pentru salatele de paste: fierbe pastele cu un minut, doua mai putin decat scrie pe ambalaj, adica al dente, pentru ca acestea sa nu se rupa cand amesteci ingredientele. Ingrediente 2 cani de rosii cherry 2 dovlecei 1 ardei rosu 1 cana de porumb 1 cana de bucati de piersica jumatate de cana de ceapa verde 1 pachet de paste penne 2 cani de pui afumat un sfert de cana de busuioc proaspat coriandru sare, piper Pune primele 6 ingrediente intr-un bol, amesteca-le si lasa-le sa se imprieteneasca timp de 10 minute. In acest timp pregateste pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, mai putin doua minute. Adauga pastele calde si puiul peste amestecul de legume, condimenteaza cu sare si piper, pune busuiocul si coriandru. Daca simti nevoia, toarna putin ulei de masline si stoarce cateva picaturi de suc de lamaie. Pofta buna!