Dupa ce ai mancat atat de multa inghetata parca ai vrea sa mai diversifici putin. Iti dau o reteta usoara, de sezon, care te si racoreste. Pentru ca eu nu am avut curaj inca sa incerc tot felul de aluaturi, cozonaci si alte minuni, te-am scutit si pe tine de acest efort. Crusta tartei poti sa o cumperi direct din magazin si ai scapat de batai de cap. Ingrediente 3/4 cani de crema de cocos 1/4 suc de ananas 1 cana si jumatate de fructe de padure congelate 1/4 lapte de migdale 2 linguri de sirop de agave sau orice indulcitor folosesti de obicei 1 lingurita de esenta de vanilie 1 crusta gata cumparata Amesteca in blender toate ingredientele, exceptand crusta, pana cand se formeaza o crema. Toarna continutul in crusta si tine tarta in congelator pentru 4 ore sau pana cand crema a inghetat. Inainte sa mananci tarta, las-o la temperatura camerei pentru 10 minute. Daca ai tinut-o la congelator toata noaptea, asteapta 20, 30 de minute inainte de a o servi. Daca ai musafiri poti sa faci aceasta tarta chiar cu o zi inainte, dar nu mai mult. Rezista la congelator pana la 3 zile, dar trebuie sa o acoperi foarte bine, alfel o sa prinda gustul si mirosul specific congelatorului.