In zilele cu caldura insuportabila ai vrea sa mananci numai branza cu rosii, dar organismul are nevoie si de fibre si de alti nutrienti. Salata cu linte are si rosii, si branza, dar si linte, dupa cum ii spune si numele. Poti sa adaugi pui, peste, vita sau orice ti se pare ca se potriveste. Ingrediente 2 linguri de otet balsamic 1 lingura de mustar Dijon 1 lingura de ulei extravirgin de masline 2 fire de praz 2 cani felii de castraveti 1 cana de rosii cherry taiate in jumatati 2 cani de linte fiarta jumatate de cana de branza feta 2 frunze de menta sare, piper Intr-un bol mic amesteca otetul balsamic cu mustarul Dijon. Adauga uleiul de masline, amesteca, pune si prazul si amesteca din nou. Intr-un alt bol, pune castravetii, rosiile, lintea, branza feta si frunzele de menta. Toarna deasupra dressingul, asezoneaza cu sare si piper si pofta buna!