Nautul poate fi folosit si la altceva decat la hummus. Astazi va dam o reteta de supa crema de naut, ideala vara, cand toate legumele sunt proaspete si se gasesc pe toate tarabele, dar si iarna pentru ca este foarte satioasa. Mare filosofie nu e, asa ca nu te speria de faptul ca este crema. Poate fi servita calda sau rece, cu crutoane sau fara. Ingrediente 1 morcov mare 1 telina mica 1 cartof 1 cutie de naut gata fiert 2 linguri de usturoi tocat 2 lingurite de coriandru 4 linguri de zeama de lamaie jumatate de lingurita de chimen sare, piper marar, patrunjel, busuioc Fierbe toate legumele, spalate si curatate, iar atunci cand sunt aproape gata, adauga nautul. Lasa sa dea intr-un clocot impreuna, apoi opreste focul. Pune condimentele si rastoarna amestecul in blender. Ai grija sa scoti capacelul din mijloc, sa nu patesti ca altii, sa-ti sara ingredientele pe pereti, dar mai ales pe tavan. La final adauga sarea si piperul, zeama de lamaie si marar, patrunjel sau busuioc, depinde ce-ti place mai tare. Pofta buna!