Pepene rosu cu tequila, sare si bucuioc

Pepene rosu cu tequila, sare si bucuioc

Pentru ca e vara si vrem sa ne racorim, mancam pepene rosu. Pentru ca uneori simtim nevoie de un strop de alcool, bem tequila. Tequila nu merge fara sare, iar pepenele rosu merge bine cu busuiocul, asa ca azi iti propunem o gustare sanatoasa care sa contina toate cele de mai sus. 

Nu trebuie sa-ti faci griji ca o sa te ingrasi, caci 100 de grame de pepene rosu inseamna 30 de calorii, iar 50 de mililitri de tequila au 60 de calorii. 
 
Ingrediente 
  • felii de pepene rosu 
  • 5 cani de tequila de buna calitate 
  • 1/4 cana de sare
  • 1/4 busuioc uscat 
Asaza pepenele rosu intr-o tava, stropeste-l bine cu tequila si baga-l la frigider pentru cel putin o ora si cel mult o zi. Amesteca sarea cu busuiocul uscat in timp ce scurgi pepenele rosu si il usuci. Serveste apoi cu sarea cu busuioc.