Trebuie sa profitam de pepenele rosu cat inca mai este vremea lui, asa ca astazi iti propunem o combinatie interesanta, de dulce cu sarat. Salata cu influente din Franta iti potoleste foamea, dar si pofta de dulce. Iti va placea aceasta salata mai ales daca in copilarie obisnuiai sa mananci pepenele rosu cu branza, dar si daca pur si simplu simti nevoia de ceva usor si sanatos. Ingredinte jumatate de pepene rosu mediu fara samburi 250 grame de branza de capra 100 de grame de fistic nesarat 6 linguri de ulei de masline 2 linguri de otet de vin rosu 1 lingura de zeama de lamaie Taie pepenele in cubulete si tine-l la frigider in timp ce pregatesti celelalte ingrediente. Prajeste fisticul pentru 5 minute intr-o tigaie, la foc mediu, si sfarama branza de capra. Separat, fa o vinegreta din uleiul de masline, otetul si zeama de lamaie, pe care sa o torni peste pepenele cu branza. Presara apoi fistic prajit si tocat si adauga sare si piper.