Am mai zis si repetam ca nu ne place sa facem caldura vara in bucatarie. Ne este suficienta canicula de afara, asa ca facem orice sa scapam cat mai repede. Tinand cont de aceasta regula, dar si de faptul ca vrem sa profitam de tot ce are de oferit gradina vara, te poftim la o portie de pui la tava cu rosii cherry proaspat culese. Si daca nu ai plecat inca in concediu, dar ti-e dor de frumoasa Italia, o sa te bucure pesto cu care servesti aceasta mancare. Ingrediente 4 bucati de piept de pui 250 de grame de rosii cherry 1 lingura ulei de masline 4 linguri de pesto Spala bucatile de pui si asaza-le intr-o tava, apoi stropeste-le cu uleiul de masline. Baga-le in cuptor pentru 10 minute, dupa care arunci si rosiile cherry in tava si mai lasi inca aproximativ 5 minute sau pana cand se patrunde carnea. Cand e gata, asaza frumos in farfurie puiul si rosiile si serveste totul cu sos pesto.