Pentru zilele in care ai chef sa experimentezi si sa incerci o reteta exotica, te poftim sa-ti dovedesti calitatile de bucatar preparand o supa de fructe de mare. Aceasta reteta chinezeasca te va face sa-ti amintesti de mare, ca tot se incheie sezonul. Ingrediente 1 litru de apa 120 de grame de fructe de mare 50 de grame de cascaval 100 de mililitri de smantana 150 grame de branza dulce 100 mililitri de vin alb o ceapa doua linguri de unt sare, piper, patrunjel Amesteca smantana cu apa si cu vinul si pune-le pe foc intr-o cratita. Atunci cand dau in clocot, adauga branza dulce si sarea, dupa gust. Intr-o tigaie pune putin ulei si caleste ceapa tocata marunt, apoi adauga fructele de mare dezghetate in prealabil. Rastoarna fructele de mare in supa si las-o sa mai dea in cateva clocote. Atunci cand pui in farfurii, orneaza supa cu cateva frunze de patrunjel si rade putin cascaval. Pofta buna!