Briose cu pere

|Oana Racheleanu |
Briose cu pere

Acum, ca tot ti-ai cumparat formele alea superbe de briose, trebuie sa le testezi. Si ce fruct sa fie mai potrivit pentru un desert delicios de weekend decat perele? 

O sa-ti ia doar 10 minute sa pregatesti totul, apoi bagi la cuptor si gata! Desertul este servit. 
 
Ingrediente 
  • 4 pere 
  • 200 de grame de zahar
  • 3 oua mari 
  • 270 de grame de faina
  • 6 linguri de smantana
  • 100 grame de unt 
  • 1 plic de praf de copt
  • 1 plic de zahar vanilat 
 
Amesteca bine untul topit cu zaharul, adauga ouale cate unul, pe rand. Cand s-a format o crema galbuie adauga smantana si zaharul vanilat, iar dupa ce ai amestecat bine adauga si perele date pe razatoarea mare. 
 
Pune praful de copt si faina, iar compozitia obtinuta iti ajunge pentru 25 de briose. 
 
Incalzeste cuptorul la cel putin 150 de grade, apoi baga briosele pentru 40 de minute. 
 
 
 
 
 
Distribuie articolul pe:

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: