Cum sunt mereu in cautare de alimente sanatoase, am descoperit recent hrisca. Desi tot auzisem despre ea, n-am avut curaj sa o incerc, insa acum am experimentat si a rezultat o mancare delicioasa de ciuperci cu hrisca.
Daca esti la cura de slabire sau pur si simplu vrei sa mananci sanatos, ti-o recomand cu incredere.
Ingrediente
- 300 de grame de hrisca
- 1 kilogram de ciuperci proaspete
- 2 cepe
- 3 linguri de ulei
- ierburi uscate, sare, piper
In timp ce fierbe hrisca, adica in jur de 40 de minute, tu curata, spala si taie ciupercile rondele, apoi caleste-le intr-un wok sau intr-o cratita. Cand incep sa se rumeneasca, adauga ceapa tocata marunt si dupa ce ai amestecat, da focul la mic.
Cand hrisca e gata, adaug-o peste ciuperci (poti sa pui si o bucatica de unt) si incorporeaz-o cu mare grija. Mai lasa 15 minute pe foc, cu capacul pus, si gata masa!
Pofta buna!