Mancare de ciuperci cu hrisca

|Oana Racheleanu |
Mancare de ciuperci cu hrisca

Cum sunt mereu in cautare de alimente sanatoase, am descoperit recent hrisca. Desi tot auzisem despre ea, n-am avut curaj sa o incerc, insa acum am experimentat si a rezultat o mancare delicioasa de ciuperci cu hrisca. 

Daca esti la cura de slabire sau pur si simplu vrei sa mananci sanatos, ti-o recomand cu incredere. 
 
Ingrediente 
  • 300 de grame de hrisca
  • 1 kilogram de ciuperci proaspete
  • 2 cepe 
  • 3 linguri de ulei 
  • ierburi uscate, sare, piper 
 
In timp ce fierbe hrisca, adica in jur de 40 de minute, tu curata, spala si taie ciupercile rondele, apoi caleste-le intr-un wok sau intr-o cratita. Cand incep sa se rumeneasca, adauga ceapa tocata marunt si dupa ce ai amestecat, da focul la mic. 
 
Cand hrisca e gata, adaug-o peste ciuperci (poti sa pui si o bucatica de unt) si incorporeaz-o cu mare grija. Mai lasa 15 minute pe foc, cu capacul pus, si gata masa!
 
Pofta buna!
 
 
Distribuie articolul pe:

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: