Ce sa faci tu cu niste alge marine pe care le cumperi pentru prima data in viata? Dar cu pastele de orez pe care le-ai tot tinut in dulap din acelasi motiv? Pai le combini, adaugi cateva legume si pranzul este gata. Ingrediente 5 grame de alge marine rosii, deshidratate (le poti cumpara de la magazinele naturiste) 250 de grame de paste din orez o telina 2 morcovi 5 catei de usturoi o legatura de patrunjel verde sare, piper Lasa algele la inmuiat pentru 2 ore, apoi spala-le in mai multe ape. Nu sari acest pas, caci s-ar putea sa regreti. Cand aproape ca s-a scurs timpul, pune pastele in apa, iar cand aceasta incepe sa fiarba, lasa sa treaca 5 minute, apoi opreste focul. Da-le un praf de sare apoi mai lasa-le acoperite pentru 10 minute. Strecoara-le, clateste-le cu apa rece, apoi taie telina si morcovii cubulete. Amesteca totul la un loc, plus piper, usturoi (pisat) si patrunjel (tocat).