Piept de pui cu struguri si rosii

Piept de pui cu struguri si rosii

Cand te intrebi ce sa mai gatesti deosebit, incearca si aceasta reteta, caci s-ar putea sa-ti placa la nebunie. E sezonul strugurilor, deci profita de ei. 

 
Ingrediente 
  • un piept de pui 
  • 200 de grame de boabe de struguri albi
  • 2 rosii 
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 2 linguri de pesmet 
  • ulei de masline
  • o lingurita de miere 
  • sare, piper 
 
Intr-o tava, pune strugurii, feliile de rosii, uleiul, sare si pier, apoi intr-un bol amesteca pasta de tomate cu mierea, pesmetul si un strop de apa. Toarna continutul din bol peste ceea ce ai asezat in tava si da totul la cuptor pana cand rosiile si strugurii se stafidesc. 
 
Intre timp, frige pe gratar pieptul de pui, pe care serveste-l la final alaturi de sosul cu struguri si rosii.