VIDEO Supa cu praz si parmezan in dovleac

VIDEO Supa cu praz si parmezan in dovleac
Ca tot a fost acum Halloweenul, ma gandesc ca poate a scapat vreun dovleac nesculptat si nedecupat. In cazul in care ai asa ceva prin casa, trebuie neaparat sa incerci reteta asta. Pe cat e de simpla, pe atat este de gustoasa. 
 
Ingrediente 
  • un fir de praz, taiat rondele 
  • un catel de usturoi 
  • parmezan 
  • rozmarin si salvie (proaspete)
  • supa de pui 
Taie-i dovleacului un capac in partea de sus, scoate-i semintele (nu le arunca!, prajeste-le separat), apoi arunca toate ingredientele in interiorul lui. 
 
Asaza dovleacul intr-o tava, pe hartie de copt, si da la cuptor pentru o durata in jur de doua ore. La final, cand te pregatesti sa pui supa in farfurii, scobeste si din peretele dovleacului. 
 
Rade parmezan pe deasupra si pofta buna! O minunatie!