Piept de pui cu fulgi de porumb, la cuptor

Piept de pui cu fulgi de porumb, la cuptor
Cu siguranta nu e chiar o reteta de dieta (o portie sare de 350 de calorii), dar iti aduce in corp proteine si fulgii de porumb contin vitamine (B1, B2, E), fier, zinc, fosfor, magneziu si potasiu, reprezentand o sursa de energie si sanatate pentru organism.
 
Ingrediente
  • 1  kilogram de piept de pui 
  • 200 de grame de fulgi de porumb simpli, fara zahar
  • 3 linguri de smantana degresata 
  • 3 linguri de ulei de masline 
  • usturoi pisat (sau granulat)
  • sare, piper
Spala pieptul de pui si taie-l in fasii lungi, apoi asaza-l in tava unsa cu ulei. 
 
Sareaza si pipereaza carnea, apoi adauga si usturoiul. Unge toata carnea cu smanatana si presara pe deasupra fulgii de porumb maruntiti la blender. 
 
Da tava la cuptorul preincalzit pentru 45 de minute si scoate-o cand fulgii se rumenesc putin. 
 
Pofta buna!