Inca mai gasesti in supermarketuri dovleac de placinta, asa ca poti sa faci aceasta reteta la cina. Iti vei lua portia de vitamine si de fibre, dar si de gust minunat. Ingrediente 2 dovleci de placinta 2 cani de quinoa 1 cana de ciuperci ghebe, taiate in jumatati jumatate de cana de ceapa tocata jumatate de cana de parmezan ras 3 linguri de ulei de masline 2 catei de usturoi tocati apa, sare, piper Incinge cuptorul in timp ce taie dovlecii in doua. Scoate-le semintele si asaza-i cu partea taiata in sus, pe hartie de copt. Presara-i cu sare, piper, stopeste-i cu putin ulei si adauga putina apa in scobituri. Acopera-i cu folie de aluminiu si da-i la cuptor pentru 40 de minute. Intre timp, intr-o cratita mica, fierbe 4 cani de apa, apoi adauga quinoa. Da focul la mic si lasa sa fiarba 15 – 20 de minute. Intr-o tigaie, incinge uleiul ramas si caleste putin ciupercile si ceapa, la foc mediu, iar spre final adauga si usturoiul. Dupa ce dovlecii s-au copt, scobeste putin pulpa pe care pune-o separat intr-un bol. Peste ea adauga ciupercile, ceapa, usturoiul si parmezanul si presara piper si sare. Cu acest amestec umple dovlecii pe care da-i din nou la cuptor pentru 20 – 25 de minute.