Daca stii sa faci foi de lasagna, poti sa treci direct la treaba pana cand iti povestim noi despre ce este vorba. Daca nu, cumperi direct de la magazin si treci la pasul doi. Indiferent cum obtii foile de lasagna, aceasta reteta ii va pacali pe cei mici sa manance spanac, iar celor mari cu greu le va da pace pana nu vor fi terminat tot. Ingrediente 8 foi de lasagna 300 de grame de spanac 400 de grame de branza ricotta jumatate de cana de parmezan ras 1 ou un sfert de condimente italienesti 600 de grame de sos italienesc pentru paste jumatate de cana de mozzarella rasa sare, piper Incinge cuptorul si pune apa la fiert pentru foile de lasagna. Daca spanacul este congelat, trebuie sa-l tii la temperatura camerei cu mult inainte sa te apuci de treaba sau il bagi la cuptorul cu microunde pentru 12 minute. Fierbe foile de lasagna al dente, adica 12 minute, strecoara-le, usuca-le, apoi asaza-le pe o coala de copt. Amesteca spanacul cu ricotta, parmezanul, oul, sare si piperul. Toarna jumatate din cantitatea de sos intr-o tava. Imparte in mod egal compozitia de spanac si pune cate 1/4 de cana pe fiecare foaie de lasagna, apoi ruleaza-le cu grija. Asaza-le in tava si torna si sosul ramas. La final, presara cate o lingura de mozzarella pe deasupra si baga la cuptor pentru 40 de minute. Pofta buna!