Poate vrei sa mananci raw si sanatos sau poate doar vrei sa faci ceva dulce fara prea multe batai de cap. Oricum ar fi, tot trebuie sa incerci reteta asta. Ingrediente pentru blat 260 de grame de biscuiti digestivi 4 linguri de unt jumatate de lingurita de scortisoara Ingrediente pentru crema 500 de grame de iaurt grecesc 1 cana de branza ricotta 80 de grame de branza grasa (optional) 1 pachetel de gelatina de capsuni (sau orice alta aroma iti place) 1/4 cana de apa fierbinte 1 lingurita de esenta de vanilie jumatate de lingurita de esenta de vanilie 1/3 cana de zahar Amesteca biscuitii intr-un robot de bucatarie pana cand sunt macinati bine. Incorporeaza scortisoara si untul topit. Asaza aluatul intr-o forma de tarta si preseaza bine. Tine la frigider pana cand e gata crema. Amesteca apa fierbinte cu gelatina intr-un bol mic, timp de doua minute, pana cand se dizolva complet. In blender, amesteca iaurtul, ricotta, vanilia, esenta de lamaie, zaharul si branza grasa. Adauga usor si gelatina dizolvata si amesteca pana cand obtii o compozitie omogena. Imprastie crema peste blat, acopera cu o folie si tine la frigider intre 6 si 8 ore. Serveste cu gem sau dulceata.